BH skola

Bh skolan

Jag presenterar min underbara kollektion av exklusiva underkläder för dig och dina vänner hemma hos mig. Ni slipper trängseln och stressen i butiken och kan därför känna efter ordentligt vad som passar just er.


Mitt mål är att du och dina vänner skall känna ett förtroende för mig och våga prova och tänka annorlunda samt hitta något som ni själva gillar. Jag har ingen Webshop då jag har flera olika leverantörer som syr underkläderna. Varje individ ser olika ut alltså behöver varan provas innan försäljning.


Passform och storlekar skiljer sig lite mellan de olika leverantörerna och med tanke på statistiken som säger att 8 kvinnor av 10 har fel storlek skulle det inte gynna någon av oss att bara "sälja" en vara för säljandets skull.


Om Du har provat ut hos mig kan du beställa utan att ha en visning, för då finns du som min kund i mitt register med dina storleks uppgifter.


    Min BH-skola är ett populärt och roligt inslag att lyssna på och ta lärdom av. Det underlättar för dig i framtiden i hur du ska tänka när du ska köpa underkläder nästa gång.

Se information om underkläderna på undermenyn Underkläder.

smakprov på vad som finns, du blir länkad till PXC underwear's sida, de har inte alltid hunnit med att uppdatera alla modeller, men du får en bra uppfattning.

Vi erbjuder bygellöst och amningsbehåar utöver de mera vanliga sorterna.

Det bästa är att komma hem till mig och testa eller boka en egen hemvisning.